Jour Rörmokare Stockholm

Behöver ni få jour av rörmokare i Stockholm? Anlita oss på Spoltjänst, som erbjuder rörmokare  med jour i Stockholm! Vi erbjuder jour för företag och privatpersoner i Stockholm, som behöver extra snabb hjälp. Vanliga problem vi ordnar kan vara stopp i avlopp, översvämning eller andra problem med era rör. Stopp i avlopp händer sällan under kontorstid, utan precis när som helst, när rören har blivit igentäppta. Om stoppet i avloppet är riktigt stort så kan man få skador på bostaden, kontoret eller er industri. Därför är en jour viktig för er som behöver ha väl fungerande rör, avlopp och avrinning i kök, badrum och toaletter under alla dygnets timmar, varje dag.

Därför ska ni anlita oss!

Snabb & effektiv hjälp

ROT-avdrag för privatpersoner

Genomsnittlig hjälp inom 1h

Ring oss direkt på 011 – 33 00 22 

 

Erbjuder jour som rörmokare i Stockholm

Spoltjänst arbetar i Stockholm och vi är rörmokare som har modern utrustning och är väl rustade för vårt arbete med rör av alla slag. Vi har rätt fordon och vi har arbetat som rörmokare med detta i mer än 30 år. Tillsammans bildar vi ett väldigt effektivt team som rycker ut när det händer att ni har fått stopp i era avlopp med översvämningar som följd. Vår jour innebär att vi kommer ut alla timmar på dygnet, alla dagar i veckan. Behöver ni vår hjälp så kommer vi direkt ut och hjälper er med det.

Om det är så att ni behöver avloppsrensning och spolning av era rör, så hjälper vi er med det. Och är det så att ni behöver mer långsiktig hjälp av oss som är rörmokare i Stockholm, visar vi vilka åtgärder som ni kan behöva för era rör. Vi ger offert kostnadsfritt och berättar vad ni behöver för att ha väl fungerande rör.

jour rörmokare stockholm

Tar bilder och filmer för röranalys

Skulle det vara så att ni har återkommande problem med era avlopp, så har vi utrustning som möjliggör en effektiv analys av era rör. Då går vi ner med en kamera som tar bilder och filmer. På så sätt kan ni själva se hur det är ställt med era rör och vi kan sedan föreslå rätta åtgärder som håller i längden. Med hjälp av bilder och filmer har vi sett många rör och kan identifiera vad ni behöver. Några av de åtgärder som vi kan erbjuda är att spola avlopp med hett vatten, detta är det absolut billigaste alternativet och rensar verkligen rören fria från sediment, smuts, hårrester och annat som gör att rör blir igentäppta. Om ni har riktigt gamla rör som kanske riskerar att gå sönder, så utför vi även stambyten, och då byter vi ut alla era rör i kök, badrum och toalett. Det är ett stort ingrepp och kräver att vi river ut allt i kök, badrum och toaletter. Sedan byter vi ut rören mot helt nya och lägger på ny inredning i köket, badrummet och toaletten. Även det får ni en offert på och som är kostnadsfri.

Rörmokare med jour för bostadsrättsförening

Om ni bor i en bostadsrättsförening och flerfamiljshus, kan stopp i avlopp skada – inte bara den berörda bostaden – utan flera andra bostäder om ni har alltför stort stopp. Att få översvämning på grund av rör som inte fungerar kan röra hela fastigheten. Men om ni anlitar oss som är rörmokare med jour så kommer vi ut direkt om rören krånglar. Det är ju många bostäder i en bostadsrättsförening, och i de allra flesta fastigheter är rören sammanlänkade. Ett stopp i avloppet i en bostad, drabbar genast andra bostäder, och skulle en översvämning ske i en bostad, så kan många fler bostäder skadas av vattnet. Därför är det viktigt att alltid underhålla rören i ett flerfamiljshus. Anlita oss som arbetar som rörmokare med jour i Stockholm, så får ni omedelbar hjälp. Ta kontakt med oss som arbetar som rörmokare och erbjuder jour i Stockholm!

Läs våra omdömen!