Klottersanering

Klottersanering i hela storstockholm

Med hjälp av Klottersanering håller vi Stockholms gator rena från klotter och kan oftast få bort allt inom 24 timmar från att vi mottagit uppdraget från dig.

Vad som kan kännas frusterande är att få sin egendom förstörd av klotter. De flesta av kunderna som tar kontakt med oss är upprörda och oroade kring ifall deras fasad är märkt för alltid. När du vänder dig till en pålitlig saneringsfirma som vår behöver du inte oroa dig. Vi ser till att hjälpa dig så fort som möjligt och levererar ett slutresultat som får dig att undra ifall klottret ens varit där!

När du hör av dig till oss får du till en början chansen att berätta mer om omfattningen på skadegörelsen samt hur brådskande det är för dig med saneringen. Därefter berättar vi mer om våra priser. När vi kommit överens om ett pris och en tid för sanering åker vi till dig och börjar sanera med våra effektiva produkter. Så fort vi är klara kan du komma och ta dig en titt på din rengjorda fasad. Så enkelt är det att bli av med klottret när du väljer vår firma!

Vi kan förse dig med effektiv klottersanering på flera olika sätt och vis. Dels är vår Klottersanering effektiv på så sätt att den inte lämnar några spår efter sig. Med detta menar vi att det inte kommer att finnas kvar några som helst skuggor eller rester efter att vi utfört en sanering.

Om det är akut ber vi dig att ringa 011 – 33 00 22 så rycker vi ut omgående. Följ oss gärna på sociala medier eller kontakta oss här!

Klottersanering

Alltid miljövänliga produkter

När vi arbetar med Klottersanering använder vi oss alltid av utrustning, kemikalier och metoder som är miljövänliga. Dessutom är de skonsamma för det underlag det gäller! Så du behöver absolut inte oroa dig för din hälsa. Och inte heller för att din egendom tar skada när vi utför detta arbete.