stamspolning stockholm

Om oss

Vi på Spoltjänst hjälper företag och privatpersoner med avloppsrensning och underhåll av avloppssystemen. Det kan te.x vara ett stopp i köksavlopp eller golvbrunn m.m. Genom åren har vi samlat på oss tusentals nöjda kunder.

Dålig avrinning i köket? Många fastighetsägare har problem med dålig avrinning och illa luktande och kluckande avlopp. Med vår metod för avloppsrensning blir avloppet rent från beläggningar. Avloppsrensning på rätt sätt och med omtanke, vi använder rätt tryck och rätt vattenflöde

Spoltjänst arbetar med modern och pålitlig utrustning. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet med ambitionen att jobba långsiktigt och erbjuda en hög servicenivå mot våra kunder. De flesta av våra uppdrag utför vi åt fastighetsägare som är rädda om sina fastigheter och som värnar om sina hyresgäster. Ring oss för fri konsultation eller ett besök i er fastighet. Vi utför rörspolning 24 timmar om dygnet, vi har alltid jour och finns här för att hjälpa dig!

Personalen på Spoltjänst har 30 års erfarenhet inom VVS branschen, vi erbjuder jour 24 timmar om dygnet . Akut hjälp vid stopp och andra VVSproblem.

Företaget är momsregistrerat och innehar F-Skattsedel

Vilka är våra Kunder?

Privatpersoner med villor, radhus och bostadsrätter och bostadsrättsföreningar samt företagskunder

Våra uppdrag varierar hela tiden t.ex. stamspolningar av brf, akuta lösa stopp, rörinspektioner.
Företagskunder är ofta restauranger och caféer, skolor, fastighetsskötare och rörläggare m.m.

Uppdrag som löses med högtrycksspolning i kombination med hetvatten.

Vi rensar avlopp i hela Stor-Stockholm.

Vi stödjer aktiv skola i kampen mot mobbing och näthat.
Aktiv Skola Mot Mobbing & Näthat

Vi är stolt samarbetspartner till Giving People