Stamspolning

Ring oss för hjälp med stamspolning!
0850865508

Stamspolning av avloppsstammar för brf och samfällighetsföreningar

Stamrensning innebär att stammar, stickledningar mot stammar samt
avluftning rengörs inifrån. Normalt spolar man från kök, badrum och toalett.

Har du problem med att vattnet inte rinner ner ordentligt, bubblar det när du spolar i handfat och toalett eller luktar det illa? Då kan det vara värt att spola rent innan det blir stopp i avloppet. Har det redan blivit stopp hjälper vi dig naturligtvis med det och löser stoppet.

Vi använder en metod som tillåter högre tryck vid stamspolningen än normalt. Trycket är mellan 50 och 450 bar beroende på stammarnas kondition och beläggningsgrad. Vid stamspolning använder vi alltid hetvatten.

Ett uppdrag består vanligtvis av:

 • Högtrycksspolning av köks-/combistammar ifrån rens i källare ut till samlingsledning samt upp mot avluftning på tak
 • Högtrycksspolning av samlingsledning i källare ut till kommunal anslutning
 • Högtrycksspolning av sidodragning ifrån kök ut till stam
 • Högtrycksspolning av sidodragning ifrån golvbrunn + handfat i badrum ut till stam
 • Avisering och nyckelhantering
 • Vi utför stamspolning i hela Stockholm!

Vilka metoder arbetar vi med?

Det finns flertal olika spolmetoder för att genomföra stamspolning av en fastighets avloppsstammar. Vi på Spoltjänst arbetar främst med roterande hetvattendysor som rengör rören inifrån med små fina jetvattenstrålar. Vilket tryck och hur varmt vatten vi ställer in i våra maskiner beror på typ av rör och hur mycket beläggningarsom har ansamlats.

Vid arbetets uppstart börjar vi alltid längst ner i fastigheten och arbetar oss sedan uppåt våning för våning. Detta gör vi för att undvika oförutsedda stamstopp, framförallt viktig som en del i vår kvalitetssäkring.
Vi har alltid med oss sugmaskiner och saneringsutrustning och är väl förberedda om något skulle gå fel eller om det vi hittar trasiga rör.

HUR OFTA BÖR MAN SPOLA STAMMARNA I EN FASTIGHET?

Stamspolning utförs normalt med en intervall på 5-15 år beroende på
stammarnas skick och hur de används. Kontakta oss idag för mer information och för att få en offert på det arbete ni behöver hjälp med.

Vilka områden i Stockholm jobbar ni inom?

Vi utför stamspolning Stockholm, Sollentuna, Danderyd, Täby, Märsta, Sigtuna, Järfälla, Vallentuna, Lidingö, Huddinge, Farsta, Tyresö, Nacka, Värmdö och i många fler områden i Stockholm. Vi har flera spolbilar som är redo för stamspolning och andra uppdrag så tveka inte att kontakta oss!

För brf och samfällighetsföreningar

Stamspolning

Ring oss för hjälp med stamspolning!

Spoltjänst

  Stamspolning Stockholm

  Stamspolning Stockholm

  Stamspolning Stockholm

  Vi på Spoltjänst hjälper företag och privatpersoner med stamspolning Stockholm och underhåll av avloppssystemen. Det kan te.x vara ett stopp i köksavlopp eller golvbrunn m.m. Genom åren har vi samlat på oss tusentals nöjda kunder.

  Dålig avrinning i köket? Många fastighetsägare har problem med dålig avrinning och illa luktande och kluckande avlopp. Med vår metod för avloppsrensning blir avloppet rent från beläggningar. Avloppsrensning på rätt sätt och med omtanke, vi använder rätt tryck och rätt vattenflöde

  Spoltjänst arbetar med modern och pålitlig utrustning. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet med ambitionen att jobba långsiktigt och erbjuda en hög servicenivå mot våra kunder. De flesta av våra uppdrag utför vi åt fastighetsägare som är rädda om sina fastigheter och som värnar om sina hyresgäster. Ring oss för fri konsultation eller ett besök i er fastighet. Vi utför rörspolning 24 timmar om dygnet, vi har alltid jour och finns här för att hjälpa dig!