Stopp i avloppet

Spoltjänst - Vi hjälper dig med stopp i avloppet!

Det finns flera olika anledningar till varför man får stopp i avloppet. Ofta kan det förstås ha att göra med att det lagras fett och oljor från matlagningen i rören. Något som till slut kan orsaka stopp. I andra fall kan stoppet i avloppet bero på lägre vattentemperatur och/eller minskat vattenflöde. Vad som däremot är ovanligt är att stoppen beror på att själva rören är
utslitna. Därför bör man alltid, då man får stopp i avloppet, kontakta ett företag vars expertis är just avloppsrensning. Ett företag som Spoltjänst, helt enkelt!
Hos Spoltjänst arbetar bransch-experter med över tre decenniers erfarenhet av att fixa stopp i avlopp. Vi har mött alla tänkbara problem som man kan få i avlopp och vet därför vad
som krävs för att lösa dem. Dessutom erbjuder vi också hjälp med att förebygga stopp i avloppet. Detta genom att vi regelbundet underhåller och spolar rören.

Behöver du hjälp med stopp i avloppet? Kontakta oss på Spoltjänst så hjälper vi dig! Du når
oss på telefonnummer 08-508 65 508.

Stopp i avloppet

Avloppsjour - Dygnet Runt

Man vet aldrig när olyckan är framme. Stopp i avloppet kan uppstå när som helst, och det kommer naturligtvis alltid olägligt. Inte nog med att stopp i avloppet är irriterande.
Det kan också vara mycket skadligt för hela rörsystemet om det inte behandlas på korrekt sätt och inom kort. Skadorna kan i sin tur kosta fastighetsägaren mycket pengar, och därför är det viktigt att åtgärda så snart som möjligt. Eftersom stopp i avloppet inte tar hänsyn till våra arbetstider så vill vi finnas tillgängliga när helst det uppstår. Vi erbjuder därför avloppsjour 24 timmar om dygnet till alla.

Detta gäller alla dagar, utan undantag, hela året om. Vi utför dessutom alla olika typer av akuta spolnings-tjänster. Det kan vara allt ifrån låga vattentryck till högtrycksspolning, detsamma gäller variation av temperaturer. När vi blir kontaktade för rörjour tar vi med oss utrustning som gör att vi även kan utföra rörinspektion om det behövs. Du finner mer om våra tjänster inom rörinspektion längre ner.

Behöver du hjälp med stopp i avloppet med väldigt kort varsel? Kontakta oss på Spoltjänst på telefonnummer 08-508 65 508 så hjälper vi dig – oavsett vilken dag på året det är och vilken tid det är på dygnet!