Spolbil Bromma

Ring oss i Bromma på: 011-33 00 22

Spolbil Gävle

Fördelar med en spolbil Bromma

Boka spolbil Bromma? Inget problem gällande avlopp är för stort för en Spolbil i Bromma. Utrustningen i spolbilen gör att de svåraste proppar och ansamlingar kan lösas upp. När du behöver högtrycksspolning av avlopp ska du höra av dig till oss. Vi är ett företag med många års erfarenhet och våra duktiga rörmokare kan snabbt ge dig rätt hjälp med allt som gäller rör och avlopp. Ifall stoppet är akut ger spolbilen en garanterad lösning som även förebygger framtida problem. Andra fördelar inkluderar:

Vilka typer av uppdrag kan en spolbil Bromma utföra?

Uppdragen kan variera stort, vilket gör att vi behöver varierande verktyg såsom t.ex:

I en normal villa går det att högtrycksspola rören på ett par timmar, men hur lång tid en högtrycksspolning tar beror på hur stort huset är och framför allt på hur avloppssystemet ser ut.

Högtrycksspolning tar längre tid i större byggnader med mer rör, men arbetet kan också ta längre tid om rören är svåra att komma åt eller i så dåligt skick att andra problem behöver åtgärdas samtidigt.

Högtrycksspolning innebär att vi spolar dina avloppsrör på insidan med hett vatten under högt tryck. Det är ett effektivt sätt att bli av med avlagringar som med tiden sätter igen rören. Det är också ofta bästa sättet att bli av med stopp eller problem med dåligt flöde.

Vi har spolbilar som snabbt kan vara på plats och hjälpa dig om du har akuta problem. Det går också bra att boka tid för högtrycksspolning och avloppsrensning.

Våra spolbilar har alltid jour och är bemannade med kunniga rörmokare som kan rycka ut och hjälpa dig med akuta rör- och avloppsproblem när som helst på dygnet. Du bör aldrig vänta när du får stopp i avloppet. Ring Spoltjänst så får du akut hjälp direkt och slipper dyra efterräkningar på grund av fuktskador.

Hur ofta dina rör behöver högtrycksspolning beror på hur mycket och till vad de används. Ett avlopp som till exempel utsätts för stora mängder fett och relativt lite hett vatten behöver spolas oftare än ett som enbart används för vatten.

Materialet och åldern på dina rör har också stor betydelse. Vi har spolbilar tillgängliga på kort varsel på de flesta tider och platser.

Vilka områden jobbar ni i?

Vi utför arbete i Stockholm, Gävle, Bromma, Uppsala, Tierp, Sollentuna, Danderyd, Täby, Märsta, Sigtuna, Järfälla, Vallentuna, Lidingö, Huddinge, Farsta, Tyresö, Nacka, Värmdö och i många fler områden i Stockholm. Vi har flera spolbilar som är redo för att åka till olika uppdrag så tveka inte att kontakta oss! Följ oss gärna på sociala medier eller kontakta oss här!