Underhållsspolning

Ring oss för hjälp med underhållsspolning!
Spola ditt avlopp i förebyggande syfte!

Underhållsspolning av Avlopp

När det uppstår bekymmer i fastigheters avloppssystem beror det sällan på att stammarna är utslitna, problemen beror oftast på bristande underhåll. Idag använder vi inte den vattenmängd som avloppssystemet en dag byggdes för. Vi har snålspolande munstycke i dusch, kök samt snålspolande toaletter. Detta och lite annorlunda matvanor gör att rören slammar igen fortare än för. 20 år sedan. Igenslammade avloppsstammar leder förr eller senare till stopp med besvärliga och kostsamma vattenskador som följd och försäkringspremier som rusar i höjden. Genom att regelbundet underhållsspola fastighetens avloppsstammar minskar riskerna för problem och obehag för de boende samt att ni slipper panikringa till en avloppsjour.

Så underhållsspolar vi ditt avlopp

Vi spolar ditt avlopp i olika etapper, kanske har du stopp i golvbrunnen. Först Högtrycksspolas stammarna från källare upp till avluftningen varpå man går in i samtliga badrum/wc och kök m.m. därefter avslutar vi med bottenledningen för att förhindra stopp efter våra spolningar. Nyckelhantering och avisering sköter vi på Spoltjänst om så önskas. Efter att vi har utfört underhållsspolning av en fastighet redovisar vi vad vi gjort och var vi varit samt vilka eventuella problem som uppstått.

Ring oss för hjälp med underhållsspolning!

Spoltjänst
Underhåll spolning av avlopp

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig med det du behöver! Om du har ett akut ärende så kan du ringa oss på 08-508 65 508 – vi svarar 24 timmar om dygnet.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Vi har tusentals nöjda kunder! Läs vad några av dem säger på Reco.se: