Avlopp jour Stockholm

Ring oss i Stockholm på:  011 – 33 00 22 

Avlopp jour Stockholm? Anlita då oss!

Avlopp jour Stockholm? Det finns olika typer av tecken och indikationer på när det kan vara stopp i avlopp och du behöver hjälp akut. Oftast kan dessa härröras till dålig lukt och vattenflöde som är begränsat. Om du inte har möjlighet att lösa detta själv, så är det en bra indikation på att få hjälp med avloppspolning.

Oavsett om det rör sig om en vattenläcka, stopp i avloppet, problem med värmesystemet eller så tar vi hand om det direkt. Detta av en given anledning. En snabb åtgärd är ofta avgörande för att helt förhindra eller minimera kostsamma skador eller vattenskador.

Hos Spoltjänst arbetar bransch-experter med över tre decenniers erfarenhet av att rensa avlopp jour Stockholm. Vi har mött alla tänkbara problem som man kan få i avlopp och vet därför vad som krävs för att lösa dem. Dessutom erbjuder vi också hjälp med att förebygga stopp i avloppet. Detta genom att vi regelbundet underhåller och spolar rören.

Några vanliga symptom på att det kan vara dags för rensa avlopp jour i Stockholm:

Avlopp jour Stockholm

Avlopp jour Stockholm - ring vid akuta ärenden 24/7

I vissa fall kan du själv lösa problemet på egen hand, exempelvis med hjälp av en sugpropp, rensband, eller genom att spola med hett vatten. Men får du inte bukt med stoppet så tar vi självklart över och du kan boka tid för Avlopp jour i och Stockholm. För riktigt svåra fall kan vi ta till spolning med spolbil där hett vatten med högt tryck löser de flesta stopp. Vi lämnar ingen i sticket utan är dem som är tillgänglig när som helst du behöver kvalificerad hjälp inom VVS.

När man avloppspolar ett avlopp så sprutas avloppen med vatten med ett mycket högt tryck. På så sätt renas avloppsledningarna från smuts, avlagringar, fett, smuts, rester som fastnat och annat som kan finnas i avloppen som inte ska vara där.

Med hjälp av spolbilarna, som är utrustade med kraftfulla pumpar, spolas ditt avlopp med ett kraftigt vattentryck. Vattnet löper längs med slangen och med hjälp av ett rörligt munstycke i slutet av slangen så spolas sedan rören rena. Med avloppspolning blir ditt avlopp snabbt bättre fungerande.Efter utförd rörspolning så kan man räkna med avsevärt bättre vattenflöde som gör att rörledningarna återställs till ett mer normalt tillstånd och vattenflöde. Utöver det stora vattentrycket så kan diverse munstycken hjälpa till att rena avloppsledningarna. Följ oss gärna på sociala medier eller kontakta oss här!

Vi täcker självklart hela Stockholm

Vi är tränade i att göra riskbedömningar och att sätta in rätt åtgärder. Vattenrör kan gå sönder och börja läcka på grund av isproppar en kall vinternatt – men det kan också inträffa till synes spontant. Vattenfyllda källare träffar vi ofta på efter häftiga regn, men kan också orsakas av läckage. Vi går alltid till botten med problemet, utöver att så fort som möjligt få bort vattnet.

Vilka områden förutom Stockholm utför ni jour i?

Vi utför avlopp Jourarbeten Stockholm, Gävle, Sandviken, Tierp, Uppsala, Sollentuna, Danderyd, Täby, Märsta, Sigtuna, Järfälla, Vallentuna, Lidingö, Huddinge, Farsta, Tyresö, Nacka, Värmdö och i många fler områden i Stockholm. Vi har flera spolbilar som är redo för jourarbeten och andra uppdrag så tveka inte att kontakta oss!