Avlopp jour

Vi hjälper dig med avlopp jour dygnet runt!

Bor du i lägenhet, villa eller någon annan form av boende och får problem med dina igensatta rör som bildats efter år av användande och en allt mer illaluktande stank, är avloppsspolning mer eller mindre ett måste för dig med hjälp av avlopp jour. Lukt är det alltid i avloppen. Det som håller lukt ute är vattenlåsets funktion. I sällsynta fall kan det vara lukt som man kan spola bort men då har det med lutning plus bakterier att göra.


Om det börjar klucka ur avloppen, rinner sakta eller stopp, det är då man ska boka avloppsspolning!

  • Stopp – Avloppsspolning
  • Kluckar – kan vara indikation på att det börjar bli trångt i rören. Kan vara bra att göra en avloppsspolning innan det blir stopp
  • Rinner långsammare – indikation på att det börjar samlas i rören och bli mindre utrymme för vattnet att rinna undan – gör en avloppsspolning i underhållande syfte
avlopp jour

Vi finns alltid här för dig

Vi på Spoltjänst AB har specialiserat oss på just det problemet och har mötts av en allt större efterfrågan. En sak man kanske glömmer när man flyttar till ett nytt boende är i vilken kondition avloppsrören är i. I förutseende fall är det allt fler som anlitar oss för avlopp jour. Det är definitivt välinvesterade pengar, tro oss! Vi tycker såklart det är bra att vara förutseende men ibland är trots allt olyckan ändå framme och då finns vi där för dig när det gäller avloppsspolning.

Vår erfarenhet säger oss att man bör kolla sina rör med en tidsintervall på mellan fem och tio år. Det låter kanske inte som den roligaste kostnaden men vi kan garantera att den är långt roligare än om olyckan är framme och du måste kontakta både försäkringsbolag och inte kunna använda vatten förrän problemet är åtgärdat.

Låt oss utföra denna tjänst till bra pris – det kommer du att tjäna på i längden!

Regelbundet underhåll

När det gäller avlopp jour är det viktigt att hitta en professionell tjänst som har rätt utrustning och erfarenhet för att få jobbet gjort på rätt sätt. En välrenommerad rörmokare kommer att kunna bedöma tillståndet i dina rör, avgöra vilken typ av rengöring som behövs och använda rätt teknik för att se till att dina avlopp hålls i toppskick. Om du gör det regelbundet kan avloppsspolning hjälpa till att förebygga problem med rörledningar och förlänga rörens livslängd. Regelbundet underhåll är inte bara kostnadseffektivt, det är också viktigt för att ditt hem eller företag ska fungera smidigt.

Det vi går igenom vid en avloppspolning är följande:

Vilka områden i Stockholm jobbar ni inom?

Vi utför stamspolning Stockholm, Sollentuna, Danderyd, Täby, Märsta, Sigtuna, Järfälla, Vallentuna, Lidingö, Huddinge, Farsta, Tyresö, Nacka, Värmdö och i många fler områden i Stockholm. Vi har flera spolbilar som är redo för stamspolning och andra uppdrag så tveka inte att kontakta oss!