Svensk Spoltjänst AB

VVS Jour Stockholm

Välkommen till Spoltjänst som erbjuder VVS jour i Stockholm! Vi är VVS-montörer och arbetar som rörmokare för privatpersoner och företag. Stopp i avlopp sker när som helst under dygnet, därför erbjuder vi VVS jour vilket innebär att vi kommer ut direkt om något händer med era rör. Vi hjälper er under dygnets alla timmar, alla dagar på året!

Rör som inte fungerar kan verkligen ställa till det, det vet alla som har drabbats av stopp i avlopp och fått översvämningar som följd. Anlitar ni oss för en VVS jour så kommer vi ut direkt och hjälper er med det som inte fungerar. Spoltjänst har mer än 30 års erfarenhet av allt slags arbete som VVS-montörer, vi har modern utrustning och fordon som gör att vi kan hjälpa er som drabbats av rör som inte längre fungerar.

Få snabb VVS jour i Stockholm

Med vår VVS jour som vi erbjuder i Stockholm, får ni direkt hjälp. Om ni bor i en bostadsrättsförening och flerfamiljshus, kan stopp i avlopp skada inte bara en bostad utan flera bostäder om ni har alltför stort stopp. Därför är den VVS jour som vi erbjuder vara livsviktig för hela bostadsrättsföreningen. Att få översvämning på grund av rör som inte fungerar rör oftast hela fastigheten. Om ni anlitar våra tjänster VVS jour så behöver ni inte drabbas av panik om något skulle hända med era rör. Vi kommer vi ut direkt som ni har problem med rören, avloppet eller översvämningar.

Det är ju många bostäder i en bostadsrättsförening, och i de allra flesta fastigheter för flerfamiljshus så är rören sammanlänkade. Ett stopp i avloppet i en bostad, drabbar genast många andra bostäder. Och skulle en översvämning ske i en bostad, så kan många fler bostäder skadas av vattnet. Därför är det viktigt att underhålla rör i ett flerfamiljshus.

Anlita oss för VVS jour i Stockholm, så får ni omedelbar hjälp.

VVS Jour dygnet runt 365 dagar om året

ROT-avdrag för privatkunder

Experter på VVS

08 508 65 508

VVS Jour Stockholm

Vi analyserar era rör

Om ni har återkommande problem med era rör, så kan vi analysera vad problemet är. I så fall kan vi gå ner med en kamera inuti rören. Då kan ni själva se hur det är ställt med rören.

Detta kan drabba rör:

  • Fett kan följa med i avloppet från kök.
  • Hårrester följer med från duschen.
  • Skräp och annat som inte ska följa med i avloppet.
  • När fett hamnar inuti rör, drar det till sig skräp och hårrester.
  • Har tillräckligt mycket smuts hamnat inuti rören bildas det bollar av fett och smuts.


Det är lätt hänt att det hamnar en massa smuts i avloppsrör. Det vet vi och när alltför mycket smuts, hårrester, fett och sediment har lagt sig inuti rör, blir det stopp i avloppet. Därför är det mycket viktigt att regelbundet spola rör. Spoltjänst arbetar just med VVS jour och spolar rör med hett vatten. Detta är det absolut mest kostnadseffektiva sättet att underhålla sina rör.

Se till att underhålla era rör

Om det inte sker med regelbundenhet så kan rören skadas. Då kanske man måste förnya rören exempelvis med relining. Det innebär att vi i så fall sprutar in plast inuti rören, som vi sedan härdar så att plasten lägger sig som en effektiv hinna inuti rören. Sedan fungerar de som de ska i minst 20 år till.

Men har man väldigt gamla rör så kanske man måste göra ett stambyte, vilket är ett mycket kostsamt alternativ. Det innebär att man måste riva ut allt som är i kök, badrum och toaletter. Sedan byter vi ut de gamla rören och lägger in helt nya rör. Sedan lägger vi nytt golv och kakel på väggarna och byter hela inredningen i köket, badrummet och toaletten.

Så ta kontakt med oss som erbjuder VVS jour i Stockholm så får ni omedelbar hjälp när rören inte längre fungerar!