Spola avlopp

Spola avlopp

Behöver du Spola avlopp? Anlita då gärna oss!

Det finns olika typer av tecken och indikationer på när det kan vara läge att spola avlopp sålunda kan dessa härröras till dålig lukt och vattenflöde som är begränsat. Om du inte har möjlighet att lösa detta själv, så är det en bra indikation på att få hjälp med avloppspolning.

Några vanliga symptom på att det kan vara dags för avloppsspolning:

Det är viktigt att man tar ovanstående tecken på allvar då dålig avrinning exempelvis kan öka risken för översvämning, läckage och fuktskador på lång sikt. Något som alla fastighetsägare vill undvika, då det ofta innebär stora kostnader och besvär. Genom att spola avloppen kontinuerligt så kan man förebygga och undvika att dessa problem uppstår.

Få hjälp med akuta problem – oavsett tid på dygnet. Hos Spoltjänst tar vi hand om dina behov snabbt, effektivt och prisvärt. Vårt team av erfarna tekniker har alla verktyg som krävs för att lösa ett akut stopp i avlopp snabbt och kostnadseffektivt. Vi är försäkrade, auktoriserade och välutbildade inom våra specialområden och oftast på plats inom 1 timme i Stockholm. Vare sig det är helg eller sent på kvällen – vi finns här för dig när du behöver oss! Ring oss eller fyll i formuläret  idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt VVS-problem!

Följ oss gärna på sociala medier eller kontakta oss här!

Hur fungerar avloppsspolning?

När man avloppspolar ett avlopp så sprutas avloppen med vatten med ett mycket högt tryck. På så sätt renas avloppsledningarna från smuts, avlagringar, fett, smuts, rester som fastnat och annat som kan finnas i avloppen som inte ska vara där.

Med hjälp av spolbilarna, som är utrustade med kraftfulla pumpar, spolas ditt avlopp med ett kraftigt vattentryck. Vattnet löper längs med slangen och med hjälp av ett rörligt munstycke i slutet av slangen så spolas sedan rören rena. Med avloppspolning blir ditt avlopp snabbt bättre fungerande.

Efter utförd rörspolning så kan man räkna med avsevärt bättre vattenflöde som gör att rörledningarna återställs till ett mer normalt tillstånd och vattenflöde. Utöver det stora vattentrycket så kan diverse munstycken hjälpa till att rena avloppsledningarna. Och är det avloppstopp som är riktigt besvärliga så har de flesta rörmokare och spolfirmor också filmutrustning som gör att det går att filma och på så sätt se avloppens skick.

Vilka områden i Stockholm jobbar ni inom?

Vi utför stamspolning Stockholm, Gävle, Sandviken, Uppsala, Tierp, Sollentuna, Danderyd, Täby, Märsta, Sigtuna, Järfälla, Vallentuna, Lidingö, Huddinge, Farsta, Tyresö, Nacka, Värmdö och i många fler områden i Stockholm. Vi har flera spolbilar som är redo för stamspolning och andra uppdrag så tveka inte att kontakta oss!