Avloppsrensning Gävle

Ring oss i Gävle på: 011-33 00 22

Avloppsrensning Gävle? Anlita då oss!

Avloppsrensning Gävle? Det finns olika typer av tecken och indikationer på när det kan vara dags för avloppsrensning.

När en vaskrensare, rengöring av vattenlås inte fungerar för att få loss en propp i avloppet kan det vara nödvändigt att göra en ordentlig avloppsrensning med hetvattenspolning. Regelbunden underhållsspolning eller stamspolning verkar förebyggande och minskar risken för stopp i avloppet.

Hos Spoltjänst arbetar bransch-experter med över tre decenniers erfarenhet av att fixa stopp i avlopp med avloppsrensning Gävle. Vi har mött alla tänkbara problem som man kan få i avlopp och vet därför vad som krävs för att lösa dem. Dessutom erbjuder vi också hjälp med att förebygga stopp i avloppet. Detta genom att vi regelbundet underhåller och spolar rören.

Några vanliga symptom på att det kan vara dags för Avloppsrensning Gävle:

Avloppsrensning Gävle

Avloppsrensning Gävle - ring vid akuta ärenden 24/7

Vi vet att avloppsrensning kanske inte är den roligaste saken att göra, men om man tar väl hand om sina avlopp så kan man spara mycket pengar på sikt. I köket kan det vara bra att avlägsna fetter och oljor med hushållspapper i stället för att spola ner det. I badrummet gäller det att kolla vad det är man egentligen spolar ner – tänk på att tops och bomullstussar inte hör hemma i avloppet.

När man utför avloppsrensning i Gävle av ett avlopp så sprutas avloppen med vatten med ett mycket högt tryck. På så sätt renas avloppsledningarna från smuts, avlagringar, fett, smuts, rester som fastnat och annat som kan finnas i avloppen som inte ska vara där.

Med hjälp av spolbil, som är utrustade med kraftfulla pumpar, spolas ditt avlopp med ett kraftigt vattentryck. Vattnet löper längs med slangen och med hjälp av ett rörligt munstycke i slutet av slangen så spolas sedan rören rena.

Efter utförd avloppsrensning så kan man räkna med avsevärt bättre vattenflöde som gör att rörledningarna återställs till ett mer normalt tillstånd och vattenflöde. Utöver det stora vattentrycket så kan diverse munstycken hjälpa till att rena avloppsledningarna. Följ oss gärna på sociala medier eller kontakta oss här!

Vilka områden förutom Gävle utför ni jour i?

Vi utför avloppsrensning/stamspolning Stockholm, Gävle, Sandviken, Tierp, Uppsala, Sollentuna, Danderyd, Täby, Märsta, Sigtuna, Järfälla, Vallentuna, Lidingö, Huddinge, Farsta, Tyresö, Nacka, Värmdö och i många fler områden i Stockholm. Vi har flera spolbilar som är redo för att rensa avlopp och andra uppdrag så tveka inte att kontakta oss!

Vad är det som ingår?
  • Avloppsrensning av köks-/combistammar ifrån rens i källare ut till samlingsledning samt upp mot avluftning på tak​
  • Avloppsrensning av samlingsledning i källare ut till kommunal anslutning​
  • Avloppsrensning av sidodragning ifrån kök ut till stam​
  • Avloppsrensning av sidodragning ifrån golvbrunn + handfat i badrum ut till stam​
  • Avisering och nyckelhantering​


Ett litet tips från oss bara: Genom att spola avloppen kontinuerligt så kan man förebygga och undvika översvämning, läckage och fuktskador.