Svensk Spoltjänst AB

Avloppsrensning Solna

Avloppsrensning Solna

Avloppsrensning Solna? Anlita då oss!

Handlar det om riktigt svåra stopp rekommenderar vi att du anlitar oss för en rejäl avloppsrensning i Solna.

Detta behöver dock inte vara så hemskt jobbigt – vet man hur man ska gå till väga blir det snarare ett ganska smidigt arbete att utföra en snabb avloppsrensning. Men, som sagt, handlar det om upprepade problem och du tror att det är problem med rören rekommenderar vi att du anlitar professionell hjälp!

Och det bästa av allt – du kommer inte att behöva använda miljöfarliga och giftiga kemikalier eller kostsamma rengöringsmedel.

Att det blir stopp i avloppet är inte så konstigt eftersom avloppsrören dagligen får ta emot fett och matrester när vi t.ex. lagar mat i köket. I badrummet blir det stopp i handfat och golvbrunn på grund av tvålrester, hud och hår som fastnar. Alla de rester som fastnar i kombination med kalkavlagringar gör att vi till slut får stopp i avloppet.

Ibland går det att enkelt ta bort stoppet själv genom att avlägsna rester som fastnat och spola rent avloppsrör eller golvbrunn med en duschslang men ibland sitter stoppet längre in och då måste man göra en mer omfattande avloppsrensning. Följ oss gärna på sociala medier eller kontakta oss här!

Enkel lösning med avloppsrensning

Det är viktigt att man utför en avloppsrensning på ett effektivt och korrekt sätt så att man inte förvärrar stoppet eller använder metoder som kan förstöra avloppet. Ibland räcker det med en lättare rensning av avloppet och ibland måste man ta till tuffare metoder för att få bort ett stopp som sitter längre in i avloppet.

Vi utför avloppsrensning i Solna med omnejd

Vi utför stamspolning Stockholm, Sollentuna, Danderyd, Täby, Märsta, Sigtuna, Järfälla, Vallentuna, Lidingö, Huddinge, Farsta, Tyresö, Nacka, Värmdö och i många fler områden i Stockholm. Vi har flera spolbilar som är redo för stamspolning och andra uppdrag så tveka inte att kontakta oss!