Relining & Rörinfodring av avloppsrör

I samarbete med RM Relining erbjuder Spoltjänst i Stockholm AB Relining, eller så kallad rörinfodran av dina avloppsrör. Ring 076-252 60 33 för att boka tid för inspektion och offert.

AB Relining erbjuder två metoder för relining till sin akunder, strumpmetoden och lösplatsmetoden/ sprutmetoden, läs mer nedan.

Relining av ett avloppsrör

Rörinfodran av ett avloppsrör

Vad är relining?

Relining eller så kallad rörinfodring innebär att man tillämpar ett antal olika metoder för att invändigt renovera avloppsrör utan att man måste byta ut hela röret. Den vanligaste metoden är att man för in en flexibel strumpa (ett mjukt rör) rör i det gamla rörsystemet och på så sätt få en nya yta som inte är anfrätt av oxidering (rost) eller andra problem. Metoden underlättar reparationen av avloppet och minskar kostnaderna som t.ex. är förknippade med ett traditionellt stambyte, där man byter ut hela rörsystemet. Vi utför relining i stockholm

I samarbete med RM Relining erbjuder Spoltjänst i Stockholm AB Relining, eller så kallad rörinfodran av dina avloppsrör. Ring 076-252 60 33 för att boka tid för inspektion och offert.

Vad kostar relining?

Så vad får du räkna med för kostnad när du utför en rörfodrning? För att beräkna vilken kostnad just din åtgärd kostar måste vi göra en konsulotation, antingen på plats eller via telefon, kontakta RM Relining AB för en utförlig offert. Det är alltså väldigt svårt att ge en prisuppskattning utan att veta vilket objekt vi pratar om, vi vill ogärna komma med ett prisförslag som visar sig stämma dåligt överens med verkligheten.

Bil på infällt material för relining av avloppsrör

Bild på infällt material för relining av avloppsrör

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig med det du behöver! Om du har ett akut ärende så kan du ringa oss på 08-508 65 508 – vi svarar 24 timmar om dygnet.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Vi har tusentals nöjda kunder! Läs vad några av dem säger på Reco.se: