Avloppsrensning Upplands Väsby

Ring oss för hjälp med Avloppsrensning Upplands Väsby

Boka tid för Avloppsrensning i Upplands Väsby redan idag!

Välkommen till oss på Spoltjänst AB,  är ni i behov av en avloppsrensning Upplands Väsby har ni hittat rätt Ring oss så kan vi hjälpa er! När det uppstår bekymmer i fastigheters avloppssystem beror det sällan på att stammarna är utslitna, problemen beror oftast på bristande underhåll och då behövs en  avloppsrensning Upplands Väsby. Idag använder vi inte den vattenmängd som avloppssystemet en dag byggdes för. Vi har snålspolande munstycke i dusch, kök samt snålspolande toaletter.  Om något oförutsett eller akut inträffar och ni är i akut behov av en avloppsrensning Upplands Väsby så står vi alltid beredda att rycka ut, alla dagar i veckan året om.

Ett avloppsproblem som inte åtgärdas på ett korrekt sätt i tid kan leda till stora kostnader för dig som fastighetsägare så tveka inte att kontakta vår avloppsrensning Upplands Väsby.

Vi på Spoltjänst hjälper företag och privatpersoner med:

avloppsrensning , underhåll av avloppssystemen, och har en avloppsrensning Stockholm. Det kan t.ex. vara ett stopp i  köksavlopp eller golvbrunn eller annat. Genom åren har vi samlat på oss tusentals nöjda kunder.

I behöv av en avloppsrensningUpplands Väsby?

Kontakta oss  direkt och tveka inte om ni är i behov av avloppsrensning Upplands Väsby vi tycker att det är bättre att vara säker en att chansa, ett problem eller stop i avloppen kan leda till stora och dyra skador som tar lång tid att åtgärda.

Många fastighetsägare har problem med:

 • dålig avrinning
 • illa luktande
 • kluckande avlopp

och ring oss direkt och slipp att det blir ett stort problem, kan kan hjälpa er med vår avloppsrensning Upplands Väsby.

På Spoltjänst har vi dom bästa medarbetarna i branschen och ser alltid till att dom har senaste och bästa tekniken, vi vill att all vår personal alltid har rätt kunskap och verktyg. Med vår metod för avloppsrensning blir avloppet rent från beläggningar. Avloppsrensning på rätt sätt och med omtanke, vi använder rätt tryck och rätt vattenflöde. Kontakta oss redan direkt och tveka inte om ni är i behov av avloppsrensning Upplands Väsby.

Spoltjänst arbetar med modern och pålitlig utrustning när vi utför avloppsrensning uppdrag.

-Undvik att spola ner fett  -Avloppsrensning Upplands Väsby

Detta är en av de allra vanligaste anledningarna till att rören i köket kloggar igen. När vi lagar mat använder vi oss av olja, margarin, smör och andra typer av fett. Många av oss har för vana att skölja av tallrikar och stekpannor i vasken efter måltiden, vilket gör att allt fett åker rakt ned i avloppet. En enda tallrik gör inte särskilt stor skillnad men om du räknar ihop hur många måltider du och din familj äter på en dag, en vecka, en månad och ett år samlar de där avsköljningarna snart ihop sig till en större mängd fett. Detta är dock enkelt att åtgärda, skrapa av din tallrik i soporna istället. Behöver du ändå spola ned lite fett, gör det alltid med varmt vatten istället för kallt. När fett stelnar i rören kan det bli väldigt hårt och sitta fast på insidan av rören i många år, vilket gör att andra partiklar kan fastna lättare.

-Undvik att spola ned matrester

Denna punkt har samma orsak som föregående. När du spolar ned matrester i vasken riskerar de att fastna på insidan av rören, vilket gör att tillströmningen för vattnet blir trängre och stopp kan bildas. I vardagens stress kan det vara frestande att trycka ned de där små lökbitarna i mynningen i diskhon, i tron att man därmed är av med problemet. I själva verket kan man ha gjort saken svårare för sig själv, även om man inte ser det med blotta ögat. Även här är åtgärden enkel, ta istället din vaskrensare i plast och håva upp de små matresterna, för att sedan slänga dem i komposten eller sopen. Investera i en praktisk rensare om du inte redan äger en, eller ta en bit hushållspapper så länge. Många kräsna undviker att ta i matrester men tyvärr riskerar problemet bara att växa om du skyfflar det under mattan, eller ned i avrinningshålet.

-Rensa vattenlåset

Verkar det ändå som att du har fått stopp i avloppet i köket och vet du inte hur du kan åtgärda det? Förhoppningsvis har inte problemet hunnit långt ned i rören utan kan ha stannat nära själva diskhon. Om du öppnar luckorna under diskhon och tittar på rören ser du ett vattenlås. Det kan du själv avlägsna med hjälp av vanliga verktyg som skruvmejsel och en skiftnyckel. Skruva försiktigt bort vattenlåset och rensa bort den oönskade smutsen som befinner sig där. Tänk på att inte spola ned smutsen i rören igen, släng den istället i soporna. När du väl har rensat vattenlåset kan det vara bra att skölja den ordentligt med något diskmedel som är fettlösande, så att du verkligen får bort alla fettpartiklar. Var försiktig även när du skruvar tillbaka vattenlåset och se till att tätningsringen sluter tätt. Testa vattenflödet försiktigt i början, så att du inte får en vattenläcka. Om ditt vattenlås var relativt rent när du såg insidan kan du nog tyvärr konstatera att problemet ligger längre ned i rören.

-Ta hjälp av en vaskrensare

Verkar ditt problem sitta längre ned i rören? Ta hjälp av en vaskrensare för att nå lite längre. En vaskrensare kallas även för avloppsrensare och består av en sugkopp av gummi som är fastsatt på ett skaft av trä eller metall. När du trycker ned sugkoppen mot avrinningshålet bildas ett vakkum som med hjälp av det påföljande undertrycket kan göra så att smutspartiklar och avfall lossnar. Denna metod kan fungera om det förmodade stoppet ligger nära avrinningshålet och vattenlåset, men det har ingen verkan om stoppet är längre ned i rören. En vaskrensare kan behöva lite hjälp på traven, därför kan du skölja igenom rören med hett vatten och några droppar fettlösande medel innan du använder vaskrensaren. Tänk på att sugkoppens mynning måste sluta helt tätt mot underlaget, annars skapas inte trycket.

-Ta hjälp av en professionell

Har du försökt med allt utan att lyckas få bort stoppet i ditt avlopp i köket? Ibland hinner problemen växa sig för stora för att man själv ska kunna ta hand om dem, då är det bra att ta hjälp av kunniga inom området. Vi på Spoltjänst kan hjälpa dig med rörinspektion, slamsugning och spolning om ditt problem har växt. Välkommen!

Ring oss för hjälp med avloppsrensning!

Avloppsrensning Upplands Väsby

Avloppsrensning i Upplands Väsby – Hjälpen är nära!

Spoltjänst

  Vi har tusentals nöjda kunder! Läs vad några av dem säger på Reco.se:

  Avloppsspolning Upplands Väsby

  Ring oss för hjälp med avloppsspolning Upplands Väsby!
  0850865508

  Stamrensning innebär att stammar, stickledningar mot stammar samt
  avluftning rengörs inifrån. Normalt spolar man från kök, badrum och toalett.

  Har du problem med att vattnet inte rinner ner ordentligt, bubblar det när du spolar i handfat och toalett eller luktar det illa? Då kan det vara värt att spola rent innan det blir stopp i avloppet. Har det redan blivit stopp hjälper vi dig naturligtvis med det och löser stoppet.

  Vi använder en metod som tillåter högre tryck vid stamspolningen än normalt. Trycket är mellan 50 och 450 bar beroende på stammarnas kondition och beläggningsgrad. Vid stamspolning använder vi alltid hetvatten.

  Ett uppdrag består vanligtvis av:

  • Högtrycksspolning av köks-/combistammar ifrån rens i källare ut till samlingsledning samt upp mot avluftning på tak
  • Högtrycksspolning av samlingsledning i källare ut till kommunal anslutning
  • Högtrycksspolning av sidodragning ifrån kök ut till stam
  • Högtrycksspolning av sidodragning ifrån golvbrunn + handfat i badrum ut till stam
  • Avisering och nyckelhantering
  • Vi utför stamspolning i hela Stockholm!

  Vilka metoder arbetar vi med?

  Det finns flertal olika spolmetoder för att genomföra stamspolning av en fastighets avloppsstammar. Vi på Spoltjänst arbetar främst med roterande hetvattendysor som rengör rören inifrån med små fina jetvattenstrålar. Vilket tryck och hur varmt vatten vi ställer in i våra maskiner beror på typ av rör och hur mycket beläggningarsom har ansamlats.

  Vid arbetets uppstart börjar vi alltid längst ner i fastigheten och arbetar oss sedan uppåt våning för våning. Detta gör vi för att undvika oförutsedda stamstopp, framförallt viktig som en del i vår kvalitetssäkring.
  Vi har alltid med oss sugmaskiner och saneringsutrustning och är väl förberedda om något skulle gå fel eller om det vi hittar trasiga rör.