Akut stopp i avloppet

Ring oss för hjälp med Akut stopp i avloppet!

Boka tid för Akut stopp i avloppet redan idag!

Hej söker ni efter en akut stopp i avloppet? Då har ni hittat rätt. Vi är en av Sveriges snabbaste avlopp jour Stockholm och finns tillgängliga dygnet runt året om. Känner ni att något inte stämmer med ert avlopp tycker vi att det är värt att ni slår oss en signal, det är alltid mycket bättre än att vänta. En vatten skada kan bli en väldigt dyr och ta lång tid att återställa. Därför är det alltid bättre att ta det säkra före det osäkra och kontakta oss ang stopp i avloppet.

Du kan alltid vara säker på att få rätt hjälp oavsett vilken dag det är när du ringer till oss. Ni når oss enkelt på 08-508 65 508.

Kontakta oss redan idag om ni har stopp i avloppet & akuta problem.

Vi kan ta oss snabbt till er när ni kontaktar oss om ni har stopp i avloppet och avsätt vad ni har för problem med ert avlopp hjälper vi er och ser till att ni känner er trygga
Högtrycksspolning av avloppet är idag det mest effektiva och snabbaste sättet att få ett avloppssystem att fungera igen. Vår avlopps jour Stockholm arbetar med helt vanligt vatten som kan värmas upp till över 90 grader. Vi arbetar från låga tryck upp till 450 bar beroende på arbetssituation och rörens kondition.

Och i vissa miljöer använder vi oftast hetvatten i köksavlopp eller i restaurangmiljöer och underhållspolningar (stamspolningar). I bland återkommer stoppet, fast man har spolat rören, då kan ni som kund be oss utföra en rörinspektion och få reda på orsaken. Våra spolbilar är utrustade med kamera för rörinspektion

Vi utför alla slags akutjobb vilken dag i veckan som helst, du kan alltså vända dig till oss om du har stopp i avloppet! Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten, detta gäller om vi inte lyckas få bort stopp som kan härledas till vårat arbete. Vi hjälper dig om du har akut stopp i avloppet Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig med det du behöver! Om du har ett akut ärende så kan du ringa oss på 08-508 65 508 – vi svarar 24 timmar om dygnet.

Tips & trick för stopp i avloppet:

-Undvik att spola ner fett

Detta är en av de allra vanligaste anledningarna till att rören i köket kloggar igen. När vi lagar mat använder vi oss av olja, margarin, smör och andra typer av fett. Många av oss har för vana att skölja av tallrikar och stekpannor i vasken efter måltiden, vilket gör att allt fett åker rakt ned i avloppet. En enda tallrik gör inte särskilt stor skillnad men om du räknar ihop hur många måltider du och din familj äter på en dag, en vecka, en månad och ett år samlar de där avsköljningarna snart ihop sig till en större mängd fett. Detta är dock enkelt att åtgärda, skrapa av din tallrik i soporna istället. Behöver du ändå spola ned lite fett, gör det alltid med varmt vatten istället för kallt. När fett stelnar i rören kan det bli väldigt hårt och sitta fast på insidan av rören i många år, vilket gör att andra partiklar kan fastna lättare.

-Undvik att spola ned matrester

Denna punkt har samma orsak som föregående. När du spolar ned matrester i vasken riskerar de att fastna på insidan av rören, vilket gör att tillströmningen för vattnet blir trängre och stopp kan bildas. I vardagens stress kan det vara frestande att trycka ned de där små lökbitarna i mynningen i diskhon, i tron att man därmed är av med problemet. I själva verket kan man ha gjort saken svårare för sig själv, även om man inte ser det med blotta ögat. Även här är åtgärden enkel, ta istället din vaskrensare i plast och håva upp de små matresterna, för att sedan slänga dem i komposten eller sopen. Investera i en praktisk rensare om du inte redan äger en, eller ta en bit hushållspapper så länge. Många kräsna undviker att ta i matrester men tyvärr riskerar problemet bara att växa om du skyfflar det under mattan, eller ned i avrinningshålet.

-Rensa vattenlåset

Verkar det ändå som att du har fått stopp i avloppet i köket och vet du inte hur du kan åtgärda det? Förhoppningsvis har inte problemet hunnit långt ned i rören utan kan ha stannat nära själva diskhon. Om du öppnar luckorna under diskhon och tittar på rören ser du ett vattenlås. Det kan du själv avlägsna med hjälp av vanliga verktyg som skruvmejsel och en skiftnyckel. Skruva försiktigt bort vattenlåset och rensa bort den oönskade smutsen som befinner sig där. Tänk på att inte spola ned smutsen i rören igen, släng den istället i soporna. När du väl har rensat vattenlåset kan det vara bra att skölja den ordentligt med något diskmedel som är fettlösande, så att du verkligen får bort alla fettpartiklar. Var försiktig även när du skruvar tillbaka vattenlåset och se till att tätningsringen sluter tätt. Testa vattenflödet försiktigt i början, så att du inte får en vattenläcka. Om ditt vattenlås var relativt rent när du såg insidan kan du nog tyvärr konstatera att problemet ligger längre ned i rören.

-Ta hjälp av en vaskrensare

Verkar ditt problem sitta längre ned i rören? Ta hjälp av en vaskrensare för att nå lite längre. En vaskrensare kallas även för avloppsrensare och består av en sugkopp av gummi som är fastsatt på ett skaft av trä eller metall. När du trycker ned sugkoppen mot avrinningshålet bildas ett vakkum som med hjälp av det påföljande undertrycket kan göra så att smutspartiklar och avfall lossnar. Denna metod kan fungera om det förmodade stoppet ligger nära avrinningshålet och vattenlåset, men det har ingen verkan om stoppet är längre ned i rören. En vaskrensare kan behöva lite hjälp på traven, därför kan du skölja igenom rören med hett vatten och några droppar fettlösande medel innan du använder vaskrensaren. Tänk på att sugkoppens mynning måste sluta helt tätt mot underlaget, annars skapas inte trycket.

-Ta hjälp av en professionell

Har du försökt med allt utan att lyckas få bort stoppet i ditt avlopp i köket? Ibland hinner problemen växa sig för stora för att man själv ska kunna ta hand om dem, då är det bra att ta hjälp av kunniga inom området. Vi på Spoltjänst kan hjälpa dig med rörinspektion, slamsugning och spolning om ditt problem har växt. Välkommen!

Ring oss för hjälp med stopp i avloppet!

stopp i avloppet

stopp i avloppet- Hjälpen är nära!

Spoltjänst

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig med det du behöver! Om du har ett akut ärende så kan du ringa oss på 08-508 65 508 – vi svarar 24 timmar om dygnet.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Vi har tusentals nöjda kunder! Läs vad några av dem säger på Reco.se: